|
Pogledaj neodgovorene postove | Pogledaj aktivne teme
|
Stranica 1 od 1
|
[ 2 Posta ] |
|
Pronadjen divlji golub grivnas
| Autoru |
Poruka |
|
Bilja
Pridružio se: Ned Jul 25, 2010 10:57 am Postovi: 1
|
 Pronadjen divlji golub grivnas
Nova sam na ovom forumu i ne bavim se pticama, pa se unapred izvinjavam oko nekih pitanja. Pronasla sam mladog goluba sivo zelene boje, sa belim perjem oko vrata i mislim da je to golub grivnas. ( Ako sam dobro napisala naziv ). Nije umeo da leti, nije umeo da jede, pa smo ga nekako hranili rucno, dok nije sam naucio da uzima vodu i hranu. Problem je i taj, sto je prilikom hvatanja,tj. spasavanja sa ulice pocupan veliki deo repnog perja, a prilikom ovakvog hranjenja i ostatak. Sad sam jede i pije, stavila sam ga u veliki kavez. Pri hodu se zanosi, mislim da je to zato sto nema rep. Davala sam mu kukuruz,psenicu, proso i obicnu vodu. Kukuruz jede najradije.Sta treba da mu dodam u vodu, da bi pocelo da mu raste perje na repu ? Da li imate neki savet sta da mu stavim u kavez, mozda neku kutiju ili nesto gde bi se skrivao? Sta jos da mu dajem da jede i kolikotreba vremena da mu izraste rep? Unapred hvala i drugarski vas pozdravljam.
|
| Ned Jul 25, 2010 11:11 am |
|
 |
|
STEFAN-mavijan-
Pridružio se: Uto Jul 14, 2009 4:59 pm Postovi: 72
|
 Re: Pronadjen divlji golub grivnas
Nemojte da mu dajete proso..samo kukuruz da se ugoji lepo..i u vodu mu dajte neki vitamin za golubove..pitajte u poljoprivrednoj apoteci ili kod veterinara...
|
| Sub Jul 31, 2010 6:53 pm |
|
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 2 Posta ] |
|